Rösta

Wednesday, March 11, 2015

Slynans smakprov

Det blir alltid lite jobbigt och tidskrävande att flytta. Det finns alltid någon som måste köpas in och alltid något som måste åtgärdas för att få lägenheten  i ordning. Nu har jag äntligen köpt in lite möbler och småsaker och det börjar faktiskt se ut som ett ställe som går att bo i.

BDSM fronten har tagit en liten paus känns det som. Jag skulle träffat en annan J för första gången men flytten tog bara för mycket tid. Det planerades redan på första träffen att hon skulle bli smiskad och använd på alla tänkbara sätt med hennes samtycka såklart. Men men det får vänta tills någon annan vacker dag i framtiden.

Nu till lite roligare läsning! Jag kallar detta lilla spel för Slynans smakprov.

Vad som behövs:

Bord
Glas
Sugrör
Vin
Öl
Full blåsa
Cider

Leken:

Placera fem glas på bordet och fyll upp tre glas med Öl, Vin och Cider. Resterande två glas ska fyllas med kiss. Sedan placerar du slynan med ögonbindel framför de fem glasen. Slynans uppdrag är att försöka gissa till sig vad det är som har serverats framför henne. Slynan kan till exempel gissa på mörk eller ljus öl, vitt eller rött vin. Det går att välja hur svårt slynan ska ha det, sedan när det kommer till kisset så gäller det samma sak. Här får slynan gissa vad en har ätit eller om det är mörkt eller ljust kiss. Om hon gissar fel måste hon dricka mera eller så kan det ske någon annan sorts bestraffning. Leken är väldigt lätt att ändra men tänkte lägga in denna beta version för er:)

Hade bra!

No comments:

Post a Comment